Μόντι: Θα δείξουμε αποφασιστική στάση απέναντι στους δολοφόνους των παιδιών - iefimerida.gr

Μόντι: Θα δείξουμε αποφασιστική στάση απέναντι στους δολοφόνους των παιδιών

Μόντι: Θα δείξουμε αποφασιστική στάση απέναντι στους δολοφόνους των παιδιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι υποσχέθηκε ότι η Ιταλική κυβέρνηση θα δείξει μία σθεναρή, όσο και αποφασιστική στάση απέναντι στη δολοφονική ενέργεια στο τεχνικό λύκειο του Μπρίντιζι.

Η 16χρονη Μελίσα σκοτώθηκε, ενώ η σχεδόν συνομίληκη Βερόνικα, στο τοπικό νοσοκομείο δίνει αγώνα να κρατηθεί ζωντανή, ύστερα από την ισχυρή έκρηξη νωρίς σήμερα το πρωΐ στο σχολικό χώρο, που συνέπεσε με την ώρα της μαθητικής προσέλευσης, μετέδωσε το μεσημέρι στη Ρώμη η δημόσια τηλεόραση.

Διαψεύστηκε έτσι, από τη δημόσια τηλεόραση, η προγενέστερη πληροφορία αρκετών ιταλικών μμε, περί 2 νεκρών μετά την "χωρίς προηγούμενο" δολοφονική ενέργεια.

Αστυνομικές πηγές συνεκτιμώντας τα στοιχεία δηλώνουν πως "πρόκειται για ενέργεια της Μαφίας, ενώ φθάνουμε στην 20η επέτειο από την δολοφονία--επίσης έργου της-- του εισαγγελέα Τζοβάννι Φαλκόνε".

Οσον αφορά την μαθήτρια που νοσηλεύεται --σε "κρίσιμη" κατάσταση-- προς το παρόν η κατάστασή της κρίνεται από τους θεράποντες γιατρούς "σταθερή".

Προκλήθηκε η έκρηξη φυσικού αερίου, "τραυματίζοντας σοβαρά άλλους εννέα ανθρώπους, εκ των οποίων οι οκτώ είναι μαθητές του τεχνικού λυκείου", αναφέρθηκε στο ίδιο δελτίο.

"Η ισχυρή έκρηξη αερίου συγχρονίστηκε από τους δολοφόνους να συμπέσει, απολύτως, με την προσέλευση των μαθητών, ώστε οπωσδήποτε να θρηνήσουμε θύματα", τόνισε στο ίδιο δελτίο ένας υπεύθυνος του τεχνικού λυκείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ