ΠΑΣΟΚ: Νόμος κατάργησης του Μνημονίου σημαίνει αυτομάτως δραχμή - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Νόμος κατάργησης του Μνημονίου σημαίνει αυτομάτως δραχμή

ΠΑΣΟΚ: Νόμος κατάργησης του Μνημονίου σημαίνει αυτομάτως δραχμή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το Μνημόνιο θα ακυρωθεί με νομοθετική πράξη στη Βουλή σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώσει μαζί με άλλους μια πλειοψηφία 151». Τα λόγια αυτά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ήταν και αυτά που προκάλεσαν την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, μέσω... Twitter.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαδημούλης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, τότε «μπορούμε να διαμορφώσουμε μαζί με άλλους μια πλειοψηφία 151».

Με αυτον τον τρόπο, συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «θα περάσει μια πράξη ακύρωσης του Μνημονίου που δεν θα είναι πράξη εντυπώσεων».

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο απάντησε μέσω Twitter: «O κ. Παπαδημούλης αποκάλυψε στο #skai το στόχο του ΣΥΡΙΖΑ: Aκύρωση του μνημονίου με νόμο από Βουλή. Κάτι που οδηγεί αυτομάτως στη δραχμή».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί κάλεσε εκ νέου το ΚΚΕ και τη Δημοκρατική Αριστερά να σχηματίσουν κυβέρνηση της Αριστεράς στις 18 Ιουνίου και υποστήριξε ότι το δίλημμα μετά τις επαναληπτικές εκλογές θα είναι «ή κυβέρνηση εφαρμογής του μνημονίου με κορμό τις δυνάμεις της ΝΔ ή μια κυβέρνηση που θα αμφισβητήσει και θα ακυρώσει το μνημόνιο με κορμό τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ