Τι απαντά η Στικούδη για το υβριστικό πανό - iefimerida.gr

Τι απαντά η Στικούδη για το υβριστικό πανό

Κατερίνα Στικούδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιάφορη άφησε την Κατερίνα Στικούδη το υβριστικό πανό, με το οποίο την υποδέχτηκαν οι οπαδοί της Ομόνοιας στην Κύπρο, λέγοντας απλά «σε κάποιους αρέσουμε, σε κάποιους δεν αρέσουμε».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η τραγουδίστρια απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πανό που έγραφε «άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό»: «Δε μπορώ να κρίνω τους οπαδούς μιας ομάδας και τους ανθρώπους μιας χώρας, επειδή αποφάσισαν να γράψουν ένα σύνθημα σ' ένα πανό. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τόση έκταση όλο αυτό. Ποιος δίνει σημασία σε όλα αυτά; Πιστεύω ότι ο καθένας πορεύεται μ' αυτά που έχει και κάνει και με αυτά που έχει μέσα στο μυαλό του».

Η Κατερίνα εκείνη τη στιγμή δεν είδε το πανό, όμως χτες, γράφει η εφημερίδα, το κινητό της δε σταματούσε να χτυπά από φίλους και δημοσιογράφους που ήθελαν να τη ρωτήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Η ίδια πάντως δε φαίνεται να πτοείται. «Δε στεναχωριέμαι διόλου και κάθε άσχημο σχόλιο με κάνει ακόμη πιο δυνατή. Δεν καταλαβαίνω τι λένε, όπως λέει και το τραγούδι των Goin' Through» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ