Ο σούπερ σταρ Ντειβιντ Μπέκαμ, επισκέφθηκε το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών - iefimerida.gr

Ο σούπερ σταρ Ντειβιντ Μπέκαμ, επισκέφθηκε το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών

Ο σούπερ σταρ Ντειβιντ Μπέκαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσκεψη-έκπληξη πραγματοποίησε σημέρα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, στο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών, σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος, δίνοντας έτσι μία ευκαιρία στους μικρούς θαυμαστές του ν τον γνωρίσουν απο κοντά.

Ο άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από χθες, λόγω της παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι του πρόσφεραν κλαδιά ελιάς, φωτογραφήθηκαν και μίλησαν μαζί του.

Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε μεταξύ άλλων: «Έζησα συγκινητικές στιγμές χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συγκηνιμένος θα είμαι και όταν τρέξω σαν λαμπαδηδρόμος με τη Φλόγα. Δεν έχω λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι με ευχαριστεί πολύ η τωρινή συμμετοχή μου».

Ο σούπερ σταρ Ντειβιντ Μπέκαμ, επισκέφθηκε το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών | iefimerida.gr 0

Όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός για τα παιδιά και τι είπε στους μαθητές του πειραματικού σχολείου όταν μίλησε μαζί τους, ο Μπέκαμ απάντησε: «Συνέστησα να δείχνουν υπομονή και επιμονή. Οταν ξεκινάει κάποιος τον αθλητισμό, δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Ωστόσο, με προσπάθεια μπορεί να τα καταφέρει. Πάντα λέω στα παιδιά να κρατάνε μία καλή φυσική κατάσταση».

Ο σούπερ σταρ Ντειβιντ Μπέκαμ, επισκέφθηκε το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών | iefimerida.gr 1

Τέλος, σχετικά με τη καριέρα του, ο 37χρονος άσος των Λος Αντζελες Γκάλαξι δήλωσε πως θα συνεχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο σούπερ σταρ Ντειβιντ Μπέκαμ, επισκέφθηκε το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών | iefimerida.gr 2
Ο σούπερ σταρ Ντειβιντ Μπέκαμ, επισκέφθηκε το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών | iefimerida.gr 3

Φωτογραφία:Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ