«Βροχή» οι συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο - iefimerida.gr

«Βροχή» οι συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο

«Βροχή» οι συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο. Τέσσερις ακόμη έγιναν χθές Πέμπτη, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενω το σύνολο των οφειλόμενων ποσών των συλληφθέντων ανέρχεται στα 1.730.159,35 ευρώ

Το μεγαλύτερο όφελος το είχε ο 57χρονος,διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία διυλιστηρίων, ο οποίος συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλεία Αγίας Παρασκευής, με χρέος ύψους 1.121.673 ευρώ.

Συνελήφθη επίσης στην Νέα Ερυθραία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, 36χρονος διαχειριστής εταιρείας μελετών και κατασκευών αλουμινίου, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 253.824 ευρώ.

Μία ακόμη σύλληψη έγινε στη περιοχή του Ελληνικού, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ένας 44χρονος χρέη προς το Δημόσιο ύψους 219.984,35 ευρώ.

Τέλος, 4ος συλληφθείς εντοπίστηκε στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου και πρόκειται για 49χρονο Ελληνα, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής και νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας εμπορίας μηχανών γραφείου, και όφειλε στο Δημόσιο χρηματικό ποσό ύψους 134.678 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ