Κατηγορούν την Βίσση για «πικάντικη» φωτογράφηση, ενώ ο πατέρας της ήταν ετοιμοθάνατος - iefimerida.gr

Κατηγορούν την Βίσση για «πικάντικη» φωτογράφηση, ενώ ο πατέρας της ήταν ετοιμοθάνατος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προκλητική φωτογράφηση της Άννας Βίσση με τίτλο «Η γυμνή αλήθεια» , που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από το Κυπριακό περιοδικό Όμικρον, έγινε ένα μήνα πριν. Αυτό δεν εμπόδισε να βγουν δημοσιεύματα που την κατηγορούν ότι την έκανε ενώ ο πατέρας της ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε τον πατέρα της και κυπριακό περιοδικό διαφημίζει ότι στο νέο του τεύχος που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα , ποζάρει στο εξώφυλλο η λαμπερή σταρ. Φήμες θέλουν την Άννα Βίσση να ήρθε στην Κύπρο, για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση του περιοδικού, τη στιγμή που ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο».

Αυτό είναι το επίμαχο δελτίο Τύπου που δικαιολογημένη έκανε έξαλλη την 50άρα τραγουδίστρια, η οποία ζήτησε να αποσυρθούν αμέσως αυτά τα σχόλια πριν βάλει στο παιχνίδι τους δικηγόρους της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ