Ζαν-Μαρκ Ερό: Χάσαμε πολύ χρόνο, δεν βοηθήσαμε την Ελλάδα έγκαιρα - iefimerida.gr

Ζαν-Μαρκ Ερό: Χάσαμε πολύ χρόνο, δεν βοηθήσαμε την Ελλάδα έγκαιρα

Γαλλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυστηρή κριτική, στους Ευρωπαίους εταίρους, έκανε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό αναφερόμενος στην Ελληνική κρίση και στον τρόπο που την αντιμετώπησαν.

Στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter ο Ερό δήλωσε πως οι Ευρωπαίοι εταίροι μας καθυστέρησαν υπερβολικά να βοηθήσουν τη χώρα και ο στόχος πρέπει να είναι τώρα η οικονομική ανάπτυξη σε συνδυασμό με τον περιορισμό του χρέους μας.

Συγκεκριμένα είπε πως «Η Ελλάδα χρειάζεται αναθέρμανση της οικονομίας της. Υπάρχουν (στην Ευρωπαϊκή Ενωση) αδιάθετοι διαρθρωτικοί πόροι και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να βοηθήσουμε να υπάρξει αυτή η αναθέρμανση ταυτόχρονα με την δημοσιονομική ανάταξη»

«Περιμέναμε πολύ πριν βοηθήσουμε την Ελλάδα. Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται δύο χρόνια τώρα και όλο και επιδεινώνεται» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ