Πικραμμένος: Ξεκινάει γύρο επαφών με υπουργούς για τα καυτά μέτωπα - iefimerida.gr

Πικραμμένος: Ξεκινάει γύρο επαφών με υπουργούς για τα καυτά μέτωπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκλείστηκε για σήμερα η νέα συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου από τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμένο αφού κρίθηκε πιο λειτουργική η κατ ιδίαν συνάντησή του με τους νέους υπουργούς.

Ετσι, το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός ξεκινάει γύρο επαφών με υπουργούς προκειμένου να εξετάσουν όλα τα φλέγοντα θέματα της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής και της καθημερινότητας. Ο κ. Πικραμένος θα προετοιμαστεί και για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαίου, όπου θα συμμετάσχει με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Ζανιά.

Στις 11.30 το πρωί ο Πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκλογή νέου προέδρου και προεδρείου του Σώματος που θα γίνει στη Βουλή, ενώ δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν το προεδρικό διάταγμα για την προκήρυξη των εκλογών θα εκδοθεί σήμερα ή αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ