Σαμαράς: Η ΝΔ έχει λάβει το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις 6 Μαΐου - iefimerida.gr

Σαμαράς: Η ΝΔ έχει λάβει το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις 6 Μαΐου

Σαμαράς: Στις 6 Μαΐου ο λαός έστειλε μήνυμα με το οποίο εμείς θα πορευτούμε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αλαζονεία και τυχοδιωκτισμό που δεν επέτρεψαν να γίνει πραγματικότητα το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 6ης Μαΐου, έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήγε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ προκειμένου να συγχαρεί του φοιτητές του κόμματος για την εκλογική επιτυχία της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές. Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας είπε χαρακτηριστικά πως «την περασμένη Κυριακή ο λαός έστειλε άλλο μήνυμα, που η ΝΔ το πήρε», ενώ επεσήμανε πως «η αλαζονεία από τη μια και ο τυχοδιωκτισμός από την άλλη, δεν επέτρεψαν να γίνει πραγματικότητα. Εμείς το μήνυμα το κρατάμε και με αυτό θα πορευτούμε».

Στην συνέχεια ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για μήνυμα σύνθεσης, για μήνυμα «ναι στο ευρώ, ναι στην ασφάλεια και στην ανακούφιση του απλού πολίτη που αισθάνεται ανασφάλεια και τα έχει χάσει όλα».

«Είμαστε εδώ, με πρόγραμμα κοστολογημένο, με μια ασφαλή πρόταση που θα επιτρέψει να γίνει το όραμα πραγματικότητα», δήλωσε ο κ. Σαμαράς, συγχαίροντας τη ΔΑΠ για την οποία, όπως είπε, «δεν δίνει μήνυμα μόνο στην ΝΔ, αλλά σε όλο το λαό και το ότι είστε εδώ και έχετε εμπιστοσύνη και στο σχέδιό μας και στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ