Ο Μάνος επιχειρεί να διαψεύσει το τηλεφώνημα στον Βενιζέλο - iefimerida.gr

Ο Μάνος επιχειρεί να διαψεύσει το τηλεφώνημα στον Βενιζέλο

Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος διαψεύδει τα σενάρια περί τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην οποία πρότεινε να συγκροτηθεί ένα ενιαίο φιλοευρωπαϊκό μέτωπο μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ και Δράσης.

Ο κ. Μάνος χαρακτήρισε μέσω του λογαριασμού του στο twitter «μπούρδες» τη «φημολογία» που τον φέρει να συνομίλησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο πηγές της Ιπποκράτους επιμένουν πως το επίμαχο τηλεφώνημα μεταξύ των δύο ανδρών έλαβε πράγματι χώρα.

Άλλωστε λίγες ώρες νωρίτερα, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρώην υπουργός είχε μιλήσει για την ανάγκη συγκρότητησης ενιαίου σχηματισμού από τα τέσσερα κόμματα προκειμένου να ξεπεραστεί και το κώλυμα που προκύπτει από τον εκλογικό νόμο για τις υποψηφιότητες συνασπισμών.

Αναφορικά με τον αρραβώνα ΔΗΣΥ-ΝΔ, ο κ. Μάνος δεν θεώρησε αποτρεπτική την εξέλιξη αυτή για τις συνομιλίες που έχει ο ίδιος με την κ. Μπακογιάννη.

Σε ότι αφορά τον Θάνο Τζήμερο και τη «Δημιουργία Ξανά», φαίνεται πως δεν υπάρχουν περιθώρια σύγκλισης παρά την ιδεολογική εγγύτητα των δύο σχημάτων, καθώς ο κ. Τζήμερος επιμένει στην αυτόνομη κάθοδό του προσεγγίζοντας προσωπικότητες εκτός πολιτικής τηρώντας έτσι το προεκλογικό του σύνθημα «πολιτική χωρίς πολιτικούς».

Πάντως στη Δράση τηρείται «σιγήν ιχθύος», με το επιχείρημα ότι οι διεργασίες βρίσκονται σε ευαίσθητο σημείο και οι στιγμές είναι κρίσιμες, ενώ η ΚΕ του κόμματος έχει εξουσιοδοτήσει τον ίδιο τον πρόεδρο για τις επαφές με κόμματα και προσωπικότητες που κινούνται στον φιλοευρωπαϊκό χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ