Και δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Στιβ Τζομπς - iefimerida.gr

Και δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Στιβ Τζομπς

Στιβ Τζομπς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Στιβ Τζομπς είναι στα σκαριά, με το σενάριο να υπογράφει αυτή τη φορά ο σεναριογράφος της ταινίας «The Social Network», Άαρον Σόρκιν.

Σε επίσημη δήλωσή του ο Έιμι Πασκαλ, πρόεδρος της Sony Pictures, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή ανέφερε: «Η ιστορία του Στιβ Τζομπς είναι μοναδική: ήταν ο πιο επαναστατικός και με την μεγαλύτερη επιρροή άνθρωπος, όχι μόνο της εποχής μας αλλά όλων των εποχών. Δεν υπάρχει κανένας σεναριογράφος στο Χόλιγουντ που να είναι πιο ικανός να μεταφέρει μια τόσο ενδιαφέρουσα ζωή στην μεγάλη οθόνη από τον Άρον Σόρκιν. Είμαστε βέβαιοι ότι στα χέρια του η ταινία θα είναι ότι ακριβώς ήταν και ο Στιβ Τζομπς: σαγηνευτική, διασκεδαστική και πολωτική».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επικρατέστεροι ηθοποιοί για να ενσαρκώσουν τον ιδρυτή της Apple, είναι ο Νόα Γουάιλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη ταινία που θα αφορά στη ζωή του Στιβ Τζομπς, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα μια ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αστον Κούτσερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ