Σύσκεψη Βενιζέλου με έξι κορυφαία στελέχη στην Ιπποκράτους - iefimerida.gr

Σύσκεψη Βενιζέλου με έξι κορυφαία στελέχη στην Ιπποκράτους

Στις έξι το απόγευμα η πρώτη συνεδρίαση της νέας ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το στίγμα της προεκλογικής περιόδου αναμένεται να δώσει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλο, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας που είναι προγραμματισμένη για τις έξι στα γραφεία του κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος συναντά για πρώτη φορά τους νέους βουλευτές του κόμματος και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση εναντίον όσων έσυραν τη χώρα εκ νέου στις εκλογές.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει σύσκεψη με έξι κορυφαία στελέχη -Ανδρέα Λοβέρδο, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, Κώστας Σκανδαλίδης, Φώφη Γεννηματά, Άννα Διαμαντοπούλου και Μίμη Ανδρουλάκη- στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μία προσπάθεια αναγέννησης και συσπείρωσης της παράταξης θα επαναλάβει στα κορυφαία στελέχη πως «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται». Μάλιστα στη σύσκεψη αναμένεται να συζητηθεί και ο προεκλογικός αγώνας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δε θα έχει καθόλου στοιχεία απολογίας, αλλά αντιθέτως θα περάσει στην αντεπίθεση.

Μάλιστα ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει να εκμεταλλευτεί τη σφοδρή προεκλογική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα να στρέφουν τα βέλη τους ο ένας στον άλλο και να αφήνουν έξω από το κάδρο της αντιπαράθεσης το ΠΑΣΟΚ, αφού με αυτό το τρόπο η Ιπποκράτους αποφεύγει την πόλωση.

Αμέσως μετά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο κ.Βενιζέλος αναμένεται να στρέψει τα βέλη του εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον θα καλέσει να μην υποκύπτει στις σειρήνες της μικροκομματικής εκστρατείας υποσχόμενος στους Ελληνες ανέφικτες λύσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα καλέσει τους νέους βουλευτές να στρατευτούν στην προεκλογική μάχη με αυταπάρνηση ώστε να αυξηθούν τα ποσοστά του κόμματος στις εκλογές του Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ