«Ύποπτη φυγής η Βίκυ Σταμάτη» - Απέρριψε ο Εισαγγελέας την αίτηση αποφυλάκισης - iefimerida.gr

«Ύποπτη φυγής η Βίκυ Σταμάτη» - Απέρριψε ο Εισαγγελέας την αίτηση αποφυλάκισης

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απορρίφθηκε η αίτησηςαποφυλάκισης που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου, μετά απο εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, ο δικαστικός λειτουργός εξηγεί ότι η βαρύτητα της πράξης, αλλά και το γεγονός ότι θεωρείται ύποπτη φυγής, καθιστούν αναγκαία τη διατήρηση της προσωρινής της κράτησης.

Στην αίτηση που κατέθεσαν οι συνήγοροί της, αναφέρεται ως άδικη και επαχθής η προφυλάκισή της, ενω βασίζουν τους ισχυρισμούς τους στο γεγονός ότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, ενω προτάθηκε να της επιβληθούν όροι του κατ' οίκον περιορισμού και εμφάνισής της στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές την ημέρα.

Ο συνήγορός της, Βασίλης Χειρδάρης, δήλωσε ότι «στην υπόθεση υπάρχει ιδιορρυθμία, καθώς έχει μείνει ένα παιδί χωρίς πατέρα και μητέρα, το οποίο φροντίζει η 73χρονη γιαγιά του, που αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας».

Ο Θόδωρος Ζεφκιλής, επίσης συνήγορός της, επισήμανε ότι «όταν τελειώσει η προεκλογική περίοδος, θα σταματήσει και η ανθρωποφαγία. Η αίτηση θα κριθεί αμέσως μετά τις εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ