50 εκ. δολάρια η αμοιβή του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για το Avengers - iefimerida.gr

50 εκ. δολάρια η αμοιβή του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για το Avengers

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Θορ, ο Κάπτεν Αμέρικα και ο Χάλκ, όλοι με αμοιβές από 2-3 εκ. δολάρια έκαστος, πρέπει λογικά να έχουν απολύσει τους μάνατζερ τους μόλις έμαθαν -από δημοσίευμα του Hollywood Reporter- πόσο ακριβώς έχει συμφωνήσει να εισπράξει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για την συμμετοχή του στους Avengers.

Το εξωφρενικό αυτό ποσό προέκυψε μετά από μια εξαιρετική συμφωνία που υπέγραψε ο Ντάουνι Τζούνιορ το 2008, μόλις το πρώτο Iron Man έφερε 585 εκ. δολάρια σε εισπράξεις.

Σύμφωνα με αυτήν , ο σταρ δικαιούται κομμάτι από τις εισπράξεις από κάθε ταινία στην οποία εμφανίζεται ως Τόνι Σταρκ, ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής του.

Αυτό σημαίνει ότι στο Avengers, παρόλο που ήταν κομμάτι ομάδας, εκείνος πληρώθηκε σαν να ήταν ο μοναδικός πρωταγωνιστής.

Με το Avengers 2 να είναι ήδη στα σκαριά, όπως και η επόμενη ταινία του Iron Man, είναι πολύ πιθανό ο Ρόμπερτ να απειλήσει το ρεκόρ του Τζόνι Ντεπ που έβγαλε συνολικά 250 εκ. Δολάρια από τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ