Πρώτο τζάμπολ στους τελικούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Πρώτο τζάμπολ στους τελικούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν αφήσει πίσω τους το final four της Euroleague και ρίχνονται στη μάχη της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ (22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την κατάκτηση της Euroleague, θέλουν να επιστρέψουν μετά από 15 χρόνια στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενοι το πλεονέκτημα έδρας και την βοήθεια του κόσμου τους, που θα γεμίσει το ΣΕΦ. Η έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης αποτελεί το μεγάλο όπλο τους τη φετινή σεζόν, μια και έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά από την ΤΣΣΚΑ στη φάση των 16 της Euroleague.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους θέλουν μετά την απώλεια των ευρωπαϊκών σκήπτρων τους να διατηρήσουν τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να φτάσουν στην κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος τα τελευταία 15 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός το 2009 και το 2011 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα έχοντας μειονέκτημα έδρας, νικώντας τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των τελικών στο ΣΕΦ και κάτι ανάλογο θέλει να πετύχει και απόψε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ