Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του τον κακοποιούσε - iefimerida.gr

Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του τον κακοποιούσε

Τομ Κρουζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Playboy ο Τομ Κρουζ, στην οποία μίλησε για τη σύζυγό του, την έννοια της οικογένειας, αλλά και τον πατέρα του, ο οποίος ήταν βίαιος.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, Κέιτι Χολμς, ο 49χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος και αν περάσεις λίγα λεπτά μαζί της θα το καταλάβεις. Αν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι, δε το συζητάει, απλά το κάνει. Είναι αστεία και γοητευτική, και όταν μπαίνει στο δωμάτιο απλά νιώθω καλύτερα».

«Είμαι πολύ ρομαντικός. Μ' αρέσει να ετοιμάζω ρομαντικά δείπνα για την γυναίκα μου και αυτή το ευχαριστιέται. Δεν ξέρω τι να πω, απλά είμαι πολύ ευτυχισμένος. Και είμαι έτσι από τότε που την γνώρισα. Αυτό που έχουμε είναι πολύ ιδιαίτερο», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την παιδική του ηλικία αποκάλυψε ότι συνήθισε να ζει χωρίς την αγάπη του πατέρα του, ο οποίος ήταν πολύ βίαιος και συχνά τον χτυπούσε: «Απλά έτσι ήταν. Δεν νιώθω άσχημα για ό,τι συνέβη -ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να το ξεπεράσουν, αλλά δεν είναι ένα φορτίο που εγώ κουβαλάω στην υπόλοιπη ζωή μου. Σκέφτομαι ότι απλά έτσι έγιναν τα πράγματα. Έτσι συμπεριφερόταν, έτσι λειτουργούσε. Προσπάθησε, αλλά αυτός ήταν», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση πώς καταφέρνει να παραμένει νέος είπε: «Είμαι πάντα με την οικογένεια μου. Ασκούμαι, συνεχίζω ακόμα και χωρίς ύπνο και γενικά προσπαθώ», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει ποτέ κάποια πλαστική επέμβαση και ούτε πρόκειται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ