Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη – Βροχές και καταιγίδες σε όλη την χώρα - iefimerida.gr

Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη – Βροχές και καταιγίδες σε όλη την χώρα

Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη – Βροχές και καταιγίδες σε όλη την χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητική θα είναι η μεταβολή του καιρού την Πέμπτη, καθώς δεν θα θυμίζει με τίποτα πως είμαστε μία ανάσα από το καλοκαίρι. Οι βροχές οι καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι θα κάνουν την εμφάνισή τους σε όλη την χώρα.

Μπορεί στην αρχή ο καιρός να είναι αίθριος στην Αττική αλλά στην συνέχεια θα χαλάσει, καθώς θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν να είναι έντονες. Πρόσκαιρη βελτίωση θα σημειωθεί από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα είναι κατά τόπους έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα βρέξει, ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα βρέξει. Το απόγευμα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ