Τσίπρας: Ο Αρσένης θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα μέχρι τις εκλογές - iefimerida.gr

Τσίπρας: Ο Αρσένης θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα μέχρι τις εκλογές

Τσίπρας: Ο Αρσένης θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα μέχρι της εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών η υπηρεσιακή κυβέρνηση να μην πάρει καμία απολύτως απόφαση για θέματα μειώσεων μισθών και συντάξεων, τόνισε μάλιστα πως κάθε διαδικασία πώλησης δημόσιας περιουσίας θα πρέπει να παγώσει.

Αναφερόμενος στην πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο που θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο του πρωθυπουργού στην υπηρεσιακή κυβέρνηση ήταν ο Γεράσιμος Αρσένης. Μάλιστα ο κ.Τσίπρας έπλεξε το εγκώμιο του πρώην υπουργού υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να υπερασπιστεί και να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Επεσήμανε πως δε συμφώνησε με την πρόταση του Κάρολου Παπούλια για να παραμείνει στο πρωθυπουργικό θώκο ο Λουκάς Παπαδήμος, γιατί στο πρόσωπο του πρωθυπουργού να αντανακλώνται και οι νέες πολιτικές δυνάμεις όπως αυτές προέκυψαν από τις κάλπες της 6ης Μαΐου.

Παράλληλα επιτέθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς που αρνήθηκαν και με πικρόχολα σχόλια την πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος είπε πως έφτασε η ώρα να μιλήσει ο λαός, ο οποίος θα πρέπει να ολοκληρώσει το μεγάλο βήμα που έκανε στις 6 Μαΐου, προκειμένου η χώρα να αποκτήσει μία αριστερή κυβέρνηση, η οποία θα οδηγήσει την Ελλάδα έξω από την κρίση και το Μνημόνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ