Συμβουλές μέσω sms έστελνε ο Μουρίνιο στον προπονητή της Ιντερ - iefimerida.gr

Συμβουλές μέσω sms έστελνε ο Μουρίνιο στον προπονητή της Ιντερ

Αντρέα Στραματσιόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τεχνικός της Ιντερ, Αντρέα Στραματσιόνι αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ο Ζοσέ Μουρίνιο τον συμβούλεψε μέσω sms σχετικά με τους «νερατρζούρι».

Ο 36χρονος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Μιλανέζων μετά την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι και κατάφερε να φέρει την ομάδα στην έκτη θέση της Serie A, εξασφαλίζοντας την έξοδό της στο Europa League. Ο Στραματσιόνι αφού παραδέχτηκε πως «ούτε 100 χρόνια στην δεύτερη ομάδα της Ιντερ δεν φτάνουν για να σε προετοιμάσουν για την πρώτη ομάδα», αποκάλυψε πως ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης του έστειλε γραπτά μηνύματα με το που κάθισε στον πάγκο της Ιντερ.

«Ο Μουρίνιο μου έχει δώσει περισσότερες από μία συμβουλή. Το έκανε λόγω της αγάπης του στην Ιντερ. Ακουσα τις συμβουλές του και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ προσωπικά, αλλά είναι ευχαρίστηση και μόνο να μιλάς με έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο», τόνισε ο Στραματσιόνι, ενώ σε ερώτηση για το ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή του «Special One» είπε:

«Αφού είδε το πρώτο μου παιχνίδι στην Ιντερ, η συμβουλή του ήταν να μην αλλάξω ούτε ένα κόμμα. Μου είπε επίσης να παραμείνω ο ίδιος εντός και εκτός γηπέδου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ