Ο Άκης στριμωγμένος, ανάμεσα σε ΤOR- Μ1 και ...Ε9 - Προς νέες δεσμεύσεις; - iefimerida.gr

Ο Άκης στριμωγμένος, ανάμεσα σε ΤOR- Μ1 και ...Ε9 - Προς νέες δεσμεύσεις;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενός ημερολογίου, πολλές κινήσεις έπονται... Με δικαστικά αιτήματα περί ανοίγματος λογαριασμών και με διερεύνηση εντύπων «Ε9» αναμένεται να εξελιχθεί στο εγγύς μέλλον η υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, ατζέντα του οποίου έχει στα χέρα του ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής.

Η ενδελεχής μελέτη των «Ε9» θα κρίνει το κατά πόσο οι αρχές θα κινηθούν για να δεσμευτούν επιπρόσθετα περιουσιακά στοιχεία των κατηγορουμένων, πέραν του ακινήτου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Εκτιμάται ότι η ανάκριση για τα περιουσιακά του πρώην υπουργού θα ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων μηνών.

Στα χέρια του κ. Μαλλή βρίσκονται επίσης οι δικογραφίες των γερμανικών υποβρυχίων, αλλά και των ΤOR- Μ1. Λόγω του όγκου της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, ορίστηκε και βοηθός ανακριτής- ο κ. Σταυρόπουλος.

Τι νέο «προσφέρει» η ατζέντα του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό κ. Τσοχατζόπουλου; «Κάθε σελίδα είναι και ένα έγκλημα», έλεγαν - με χαρακτηριστική κατηγορηματικότητα- δικαστικές πηγές. Μεταξύ άλλων, στο ημερολόγιο αναφέρονται ονόματα off shore εταιρειών, αλλά και διάφορα πρόσωπα.

Το ημερολόγιο του πρώην υπουργού απαρτίζουν επτά ντοσιέ, τα οποία κατασχέθηκαν από το πολιτικό του γραφείο, στην Κυψέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ