Θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα ο Ντιντιέ Ντρογκμπά - iefimerida.gr

Θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα ο Ντιντιέ Ντρογκμπά

Ντιντιέ Ντρογκμπά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Φρανσουά Γκαγιάρδο.

Το συμβόλαιο του 34χρονου επιθετικού με την Τσέλσι λήγει στο τέλος του επόμενου μήνα και παρά την επιθυμία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να τον κρατήσει στους «μπλε», ο Ιβοριανός άσος δεν θέλει να παραμείνει στους Λονδρέζους ακόμη και αν κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.

«Εχω την άδεια από τον Ντρογκμπά για να διαπραγματευτώ με την Μπαρτσελόνα. Μετά τον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου θα μιλήσω με τους υπεύθυνους της Μπαρτσελόνα για να τους εκφράσω το ενδιαφέρον του Ντρογκμπά», τόνισε αρχικώς ο Γκαγιάρδο μιλώντας σε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο πελάτης μου είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να κλείσει την καριέρα του σε μία ομάδα, όπως είναι η Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ