Τσίπρας: Κινδυνολογείτε! – Βενιζέλος: «Τυχοδιωκτισμός» ότι μπορούμε εκτός ευρώ - iefimerida.gr

Τσίπρας: Κινδυνολογείτε! – Βενιζέλος: «Τυχοδιωκτισμός» ότι μπορούμε εκτός ευρώ

Τσίπρας: Κινδυνολογείτε!–Βενιζέλος: «Τυχοδιωκτισμός» ότι μπορούμε εκτός ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύ έντονο ύφος έγιναν οι συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών στη σύσκεψη υπό τον Κάρολο Παπούλια με σημείο αναφοράς την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και τα κίνητρα πίσω από το «όχι» στην πρόταση για κυβέρνηση προσωπικοτήτων.

«Δεν χρειάζεται η κινδυνολογία με την Μέρκελ για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στην κατηγορία για ανεύθυνη πολιτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια για συγκρότηση κυβέρνησης.

Με μία φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας πως «Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και άλλα που γίνονται και δεν λέγονται» και πρόσθεσε ότι είναι επικίνδυνη παρεξήγηση και «τυχοδιωκτισμός» πως η Ελλάδα μπορεί να επιβιώσει έξω από το ευρώ.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέχεια κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι αποφασίζει με το βλέμμα στην πρωθυπουργία για να του απαντήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Εμείς αποφασίζουμε με το βλέμμα απέναντι στην ιστορία και όχι στην πρωθυπουργία. Εμείς ήμασταν αυτοί που συγκρουστήκαμε με την Τρόικα και παλέψαμε για να μην επιβληθούν νέες μειώσεις μισθών. Όποιος πάει τη χώρα πίσω θα δώσει λόγο στον λαό».

.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ