Καμμένος: Σαμαράς και Βενιζέλος επέδειξαν την αλαζονεία της εξουσίας - iefimerida.gr

Καμμένος: Σαμαράς και Βενιζέλος επέδειξαν την αλαζονεία της εξουσίας

Καμμένος: Σαμαράς και Βενιζέλος επέδειξαν την αλαζονεία της εξουσίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι Ανεξάρτητοι Έλληνες έκαναν μια ύστατη προσπάθεια για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού σκοπού, υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών τονίζοντας ότι οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος μπλόκαραν την πρόταση, επιδεικνύοντας την αλαζονεία της εξουσίας.

Παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος κατέθεσε τις 7 προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου να καταγγείλει τις δανειακές συμβάσεις, ενώ αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, όπως η διάσκεψη του ΝΑΤΟ για την ονομασία των Σκοπίων. Επιπλέον πρότεινε το πάγωμα των μέτρων του Μαϊου και του Ιουνίου για να πάρει ανάσα ο λαός.

Ο Πάνος Καμμένος επεσήμανε όμως πως Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν την πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικού σκοπού, αλλά ο κ.Βενιζέλος δε συμφώνησε στην καταγγελία των δανειακών συμβάσεων, ενώ ο κ.Σαμαράς δεν δέχτηκε γιατι -τόνισε ο κ. Καμμένος- είπε ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

Τόνισε μάλιστα πως ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης και υποστήριξε πως για να καταγγείλει τις δανεικές συμβάσεις χρειάζεται 180 βουλευτές. Ολα όμως μπλοκαρίστηκαν απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που υπηρετούν το Μνημόνιο και τους δανειστές.

Τέλος είπε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν μία Ελλάδα που με σκληρή δουλειά θα προχωρήσει στο αύριο, μία Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες.

Ο κ.Καμμένος εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου δήλωσε φανερά εκνευρισμένος «Προτείναμε και επιμείναμε στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού σκοπού, όμως εκείνοι προτίμησαν κυβέρνηση δανειστών».

Σε όσα είπε ο κ. Καμμένος απάντησε η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι «υπάρχουν τα πρακτικά και θα γελάσει και ο κάθε... καμμένος».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ