O Καμμένος ζήτησε από τα κόμματα κυβέρνηση «Ανεξάρτητων Ελλήνων» - iefimerida.gr

O Καμμένος ζήτησε από τα κόμματα κυβέρνηση «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

O Καμμένος ζήτησε από τα κόμματα κυβερνηση «Ανεξάρτητων Ελλήνων»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πάμε σε εκλογές» είπε ο Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της σύσκεψης-ναυάγιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αποκάλυψε ότι πρότεινε να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πρόταση που δεν έγινε δεκτή.

«Προτείναμε και επιμείναμε στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού σκοπού, όμως εκείνοι προτίμησαν κυβέρνηση δανειστών», είπε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και στη συνέχεια επανέλαβε τα επτά σημεία που είχε θέσει ως προαπαιτούμενο για να δεχτεί να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος πρότεινε κυβέρνηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχτηκε τις προτάσεις του γιατί θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ