Κανονικά θα διεξαχθούν τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ - iefimerida.gr

Κανονικά θα διεξαχθούν τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν αλλάζει κάτι στη διεξαγωγή των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, ενώ πριν από κάθε παιχνίδι θα εξετάζει η αστυνομία και οι αρμόδιοι φορείς το αν και κατά πόσον είναι εφικτή η ομαλή διεξαγωγή του. Αυτά αποφασίστηκαν στη σημερινή ευρέια σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με θέμα το ποδόσφαιρο.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα ζητήματα, ειδικά μετά τα θλιβερά γεγονότα που στιγμάτισαν τον τελικό του κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου, και αποφασίστηκε να ληφθούν αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση των νοσηρών αυτών φαινόμενων. Ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια της σύσκεψης, υπογράμμισε την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην κάθαρση του ποδοσφαίρου και ν' αντιμετωπίσει αποφασιστικά όλα όσα εκείνα το διατηρούν σε στασιμότητα.

Επίσης αποφασίστηκε να δοθεί τελεσίγραφο σε ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ, για ν' αποφασίσουν από κοινού ποια θα είναι τα συγκεκριμένα βήματα της κάθαρσης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αν δεν ληφθούν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα κατά της διαφθοράς και της βίας, τότε η κυβέρνηση θα κλείσει τη «στρόφιγγα» της χρηματοδότησης των ΠΑΕ.

Στη κυβερνητική αυτή σύσκεψη εκτός από τον πρωθυπουργό έλαβαν μέρος, μεταξύ άλλων, και οι υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, υφυπουργός Οικονομικών Μιχάλης Κουσελάς, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης και ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ Γιάννης Σπανουδάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ