Το πόστερ του Κάρλος Τέβες κατά του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πόστερ του Κάρλος Τέβες κατά του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος μετά από 44 χρόνια, όμως την παράσταση στους πανηγυρισμού έκλεψε ο Κάρλος Τέβες με το πλακάτ που κρατούσε.

Ο Αργεντινός επιθετικός ενώ βρισκόταν μαζί με τους συμπαίκτες του πάνω στο ανοιχτό λεωφορείο, ύψωσε ένα πλακάτ που φέρεται να του είχε δώσει οπαδός της Σίτι που έγραφε: «R.I.P. FERGIE», δηλαδή «αναπαύσου εν ειρήνη, Φέργκι».

Η Μάντσεστερ Σίτι αναγκάστηκε μετά από την ενέργεια του Τέβες να απολογηθεί δημόσια μέσω εκπροσώπου της. «Η κατασκευή ενός τέτοιου πόστερ είναι από μόνη της καταδικαστέα. Είναι λάθος του Τέβες που το δέχτηκε και το κράτησε. Ο σύλλογός μας θέλει να εκφράσει τη λύπη του για αυτό που έγινε και να απολογηθεί στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανάφερε ο εκπρόσωπος των «πολιτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ