Sex tape δείχνει μοντέλο του Ralph Lauren να αυτοικανοποιείται επί 45 λεπτά - iefimerida.gr

Sex tape δείχνει μοντέλο του Ralph Lauren να αυτοικανοποιείται επί 45 λεπτά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα πριν από την πώληση του βίντεο που δείχνει τον 41χρονο Τάιρες Μπέκφορντ να αυτοικανοποιείται ενώ βιντεοτσατάρει μαζί της, βρίσκεται η άγνωστη παρτενέρ του. Ο ίδιος το αντιμετωπίζει εξαιρετικά ψύχραιμα. Το ίδιο και η μόνιμη σύντροφός του, το συγκλονιστικό μοντέλο της Victoria's Secret, Σανίνα Σάικ.

«Η ζωή συνεχίζεται. Απλά είναι λυπηρό που ήταν μια γυναίκα που αποφάσισε να το κυκλοφορήσει. Στην τελική, όλοι αυνανιζόμαστε, απλά εγώ πιάστηκα στα πράσα. Πάντως, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και ιδιαίτερα καλό sex tape», δήλωσε σχετικά ο Αφροαμεριάνος σουπερμοντέλος.

Και έχει απόλυτο δίκαιο.

Γιατί, στο συγκεκριμένο sex tape, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η διάρκεια της πράξης (45 λεπτά-μήπως να πάει να το κοιτάξει; ) καθώς και το τι έλεγε ενώ το χέρι του ήταν απασχολημένο.

Συγκεκριμένα καθόταν και μιλούσε στην παρτενέρ του, ένα αγνώστου λοιπών στοιχείων μοντέλο, για τις ταινίες που έχει παίξει καθώς και για το πόσο σιχαίνεται να τον μπερδεύουν με το έτερο μοντέλο-ηθοποιό, τον επίσης Αφροαμερικάνο και συνονόματό του Ταιρές Γκίμπσον.

Ας το πάμε άλλη μια φορά.

Μιλούσε για το πόσο σιχαίνεται ένα άλλον άντρα.

Ενώ κρατούσε τον ανδρισμό του στο χέρι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ