Ρεκόρ τροχαίων και νεκρών σε Αττική και Κρήτη απο την αρχή του 2012 - iefimerida.gr

Ρεκόρ τροχαίων και νεκρών σε Αττική και Κρήτη απο την αρχή του 2012

Ρεκορ τροχαίων σε Αττική και Κρήτη απο την αρχή του 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσάρεστο ρεκόρ έχουν σημειώσει τα ελληνικά οδικά δίκτυα με την Κρήτη και την Αττική να έχουν το μεγαλύτερο αριθμό νεκρών σε τροχαία ατυχήματα, απο την αρχή του 2012.

Συγκεκριμένα στην Κρήτη 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον ΒΟΑΚ, 6 στο λοιπό Επαρχιακό δίκτυο, 8 στους επαρχιακούς δρόμους και άλλοι 6 εντός των πόλεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής από τις αρχές του χρόνου μέχρι και χθες 20 από τα θύματα ήταν οδηγοί οχημάτων, 5 ήταν επιβάτες και 4 πεζοί ενώ τα περισσότερα τροχαία καταγράφονται ειδικά το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή καθώς από τους 29 νεκρούς μέχρι στιγμής στο τρέχον έτος, οι 17 σκοτώθηκαν τις συγκεκριμένες ημέρες.

Όσο για την Αττική τα νούμερα είναι εξίσου τρομακτικά, αφού μόνο για τον μήνα Απρίλιο, έχουν καταγραφεί συνολικά 548 τροχαία ατυχήματα με 18 νεκρούς και 690 τραυματίες.

Οι ηλικίες των θυμάτων είναι ένα εξίσου δυσάρεστο νούμρο, αφου πρόκειται για νέους κυίως οδηγούς. Συγκεκριμένα τα θύματα κυμαίνονταν κατα μέσο όρο μεταξύ 18 με 36 ετών

Με τέτοια ποσοστά προκύπει αβίαστα το ερώτημα πόσους πια νεκρούς θα πρέπει να θρηνήσει για να σταματήσει η ανθρωποθυσία στην άσφαλτο και επιτελούς να σκύψει η πολιτεία στην αντιμετώπιση της κατάστασης;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη ρεκόρ τροχαία Αττική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ