Η Αθήνα υποδέχεται τους Dandy Warhols - iefimerida.gr

Η Αθήνα υποδέχεται τους Dandy Warhols

Η Αθήνα υποδέχεται τους Dandy Warhols
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους αγαπήσαμε μέσα από τις πολλές επιτυχίες τους, καθιερώθηκαν χάρη στον διαφορετικό ήχο τους και η μουσική τους είναι πρώτη στις επιλογές πολλών ραδιοφωνικών σταθμών. Το εναλλακτικό συγκρότημα απο το Πόρτλαντ, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο τους άλμπουμ, έρχεται στην Ελλάδα για μία συναυλία που θα συζητηθεί.

Στις 12 Ιουλίου, το θέατρο Λυκαβηττού, θα υποδεχθεί τους Dandy Warhols, οι οποίοι στα πλαίσια της Ευρωπαικής τους περιοδείας θα περάσουν και απο την Αθήνα, για μία μοναδική συναυλία.

Το συγκρότημα έγινε παγκοσμίως γνωστό το 2001, με το τραγούδι «Bohemian Like You», που ακουγόταν σε διαφήμιση της Vodafone και σύντομα έγινε αγαπημένο «χιτ».

Μέχρι σήμερα έχουν ηχογραφήσει 8 άλμπουμ. Το 9ο άλμπουμ με τίτλο «This Machine» κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου και αναμένουμε να το ακούσουμε και live σε δύο περίπου μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ