Παγκαλος: Ο Τσίπρας προσπαθεί να μιμηθεί τον Τσάβες - iefimerida.gr

Παγκαλος: Ο Τσίπρας προσπαθεί να μιμηθεί τον Τσάβες

Παγκαλος: Ο Τσίπρας προσπαθεί να μιμηθεί τον Τσάβες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέντευξη που παραχώρησε τη βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph επιτέθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας πως προσπαθεί να μιμηθεί τον πρόεδρο της Βενεζουέλα Ούγκο Τσάβες.

Χαρακτηριστικά λέει ο κ.Πάγκαλος «είναι διατεθειμένοι οι Γερμανοί να πληρώνουν για κάποιον που θέλει να μιμείται τον Τσάβες. Με τη διαφορά ότι ο Τσάβες έχει πετρέλαιο και στρατό».

Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε επίσης πως η Ελλάδα θα ξεμείνει από χρήματα σε μόλις 6 εβδομάδες αν δεν τηρήσει τις συμφωνίες τις οποίες έχει υπογράψει η χώρα με τους Ευρωπαίους εταίρους της.

«Υπάρχει μια σχολή σκέψης που υποστηρίζει πως οι Γερμανοί μπλοφάρουν και πως θα μας κρατήσουν στο ευρώ επειδή μας χρειάζονται. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που πάψουν να μας δανείζουν. Και τότε θα επέλθει η πτώχευση υπό ένα καθεστώς άγριο και ανεξέλεγκτο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ