Όλα για όλα τα παίζει απόψε στον τελικό του Final Four ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Όλα για όλα τα παίζει απόψε στον τελικό του Final Four ο Ολυμπιακός

Όλα για όλα τα παίζει ο απόψε στον τελικό του Final Four ο Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με το θηρίο που ακούει στο όνομα ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρεθεί στον αποψινό τελικό του Final Four στην Κωνσταντινούπολη (21:00) η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Τα «παιδιά» του Ντούσαν Ίβκοβιτς δηλώνουν αποφασισμένα να τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να φέρουν το τρόπαιο στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφεραν και έφτασαν μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας αν και ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ της φετινής διοργάνωσης. Ωστόσο το τελευταίο εμπόδιο που τους χωρίζει από την κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού τους τροπαίου είναι η παντοδύναμη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, του άλλοτε ερυθρόλευκου Γιόνας Καζλάουσκας.

Οι παίχτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς υποστηρίζουν πως το άγχος για τον αποψινό τελικό το έχουν οι αντίπαλοι τους, αφού οι ίδιοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, μόνο να κερδίσουν και αν καταφέρουν να κατακτήσουν το τρόπαιο δεκαπέντε χρόνια μετά το θρίαμβο στη Ρώμη θα έχουν καταφέρει τη μεγαλύτερη έκπληξη.

Στο πλευρό των ερυθρολεύκων αναμένεται να βρεθούν περίπου 4.000 οπαδοί τους, ενώ τα μέτρα ασφαλείας στην Κωνσταντινούπολη είναι ιδιαίτερα αυξημένα μετά και τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ