Πρόβλημα στο γάμο του έχει το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας; - iefimerida.gr

Πρόβλημα στο γάμο του έχει το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας;

Χουαν Κάρλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κανέναν απολύτως τρόπο δεν θα εορταστεί η Χρυσή Επέτειος του Χουάν Κάρλος με τη Βασίλισσα Σοφία, ανακοίνωσε η Αυλή της Ισπανίας, πυροδοτώντας εκ νέου τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τις οποίες το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται σε διάσταση.

Τους τελευταίους μήνες, λίγες φορές έχουν θεαθεί μαζί δημοσίως, ενώ η βασίλισσα είναι σε αμηχανία με τις πληροφορίες που θέλουν τον βασιλιά να έχει συνάψει ερωτικές σχέσεις με περισσότερες από 1.500 γυναίκες.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι αποφεύγει τον εορτασμό της επετείου του στις 14 Μαΐου για να ηρεμήσει τους Ισπανούς που εξαγριώθηκαν όταν ο βασιλιάς τους πήγε σε σαφάρι ελεφάντων κόστους 34.000 ευρώ, ενώ η ανεργία εκτινάσσεται σε ύψη ρεκόρ και η οικονομική κρίση πλήττει τη χώρα τους.

Μετά το αμφιλεγόμενο ταξίδι του βασιλιά στην Αφρική και τις έντονες φήμες για τις συνεχείς απιστίες του, το κλίμα επιδεινώνεται για τον Χουάν Κάρλος, ο οποίος πλέον αποκαλείται ως πραγματικός Δον Ζουάν σε βιβλία που κυκλοφορούν σχετικά με την ερωτική του ζωή και τη μοναξιά της βασίλισσας Σοφίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ