Η Σταρ Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε τόπλες βίντεο [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σταρ Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε τόπλες βίντεο [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωταγωνίστρια στο βίντεο-παρουσίαση της φωτογράφου Μάρα Δεσύπρη για το blog τέχνης yatzer βρέθηκε η Πατρινιά Σταρ Ελλάς. Και επειδή πρόκειται για τέχνη, δεν δίστασε να βγει και τοπλες. Κάτι που ποτέ δεν θα έκανε για αντρικό περιοδικό.


Τα κανονικά μοντέλα (και όχι οι μπίμπο της διπλανής πόρτας) δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δείξουν το κορμί τους, όταν το απαιτούν οι ανάγκες της δουλειάς.Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Σταρ Ελλάς 2010, αν μη τι άλλο είναι ακριβώς αυτό. Ένα καθαρόαιμο μοντέλο που λείπει τον μισό χρόνο στο εξωτερικό για δουλειές.

Όπως μοντέλο έχει υπάρξει και η φωτογράφος Μάρα Δεσύπρη, σύντροφος εδώ και χρόνια του Αποστόλη Τότσικα, που της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στην παρουσίαση που ετοίμασε για το πολύ σημαντικό στο διεθνή χώρο blog yatzer.

Το video έγινε με αφορμή την έκθεση Random της Μάρας Δεσύπρη, που έγινε στο CAMP (Contemporary Art Meeting Point), στην Αθήνα 17/3 με 6/4.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ