Ρεν: «Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει σύντομα κυβέρνηση συνασπισμού» - iefimerida.gr

Ρεν: «Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει σύντομα κυβέρνηση συνασπισμού»

Ρεν: «Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει σύντομα κυβέρνηση συνασπισμού»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επίτροπος Οικονομίας Ολι Ρεν δήλωσε σήμερα πως «η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις», ενώ εξέφρασε την ελπίδα πως οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις θα μπορέσουν σύντομα να συγκροτήσουν κυβέρνηση συνασπισμού.

Σχολιάζοντας κατά πόσον οι δυσοίωνες προβλέψεις της Επιτροπής για την ελληνική οικονομία μαρτυρούν την αποτυχία του Μνημονίου, ο Όλι Ρεν απάντησε πως δεν συμφωνεί, τονίζοντας ότι τα προβλήματα της Ελλάδας δημιουργήθηκαν την προηγούμενη δεκαετία.

Επανέλαβε ότι η Ελλάδα ζούσε επί μια δεκαετία πέρα από τις δυνατότητές της, βασισμένη στον δανεισμό. Σύμφωνα με τον κ. Ρεν, η κατάσταση αυτή δεν ήταν βιώσιμη και η Ελλάδα έπρεπε να λάβει μέτρα για να αποκαταστήσει τα δημοσιοοικονομικά της.

Καταλήγοντας, ο Ο. Ρεν τόνισε ότι η διεθνής κοινότητα και η ευρωζώνη υποστήριξαν την Ελλάδα με πολύ σημαντικά ποσά, με στόχο η ελληνική οικονομία να οδηγηθεί σε βιώσιμα επίπεδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ