Πασιένσια: «Ξεκαθαρίζει την Δευτέρα με Ολυμπιακό» - iefimerida.gr

Πασιένσια: «Ξεκαθαρίζει την Δευτέρα με Ολυμπιακό»

Πασιένσια: «Ξεκαθαρίζει την Δευτέρα με Ολυμπιακό»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια επιβεβαίωσε τις επαφές που έχει με τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ τόνισε πως από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους».

«Είναι αλήθεια ότι με τον Κοβάσεβιτς έχουμε μιλήσει και μιλάμε σε πολύ καλό επίπεδο. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για τη νοοτροπία, αλλά και για τις προοπτικές του συλλόγου. Αλλά δεν έχουμε επεκταθεί σε επιμέρους ζητήματα», τόνισε αρχικώς ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα «Γαύρος» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είναι σαφές ότι η άποψή μου είναι θετική για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι από την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση», ενώ για το πότε θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, ανέφερε:

«Εάν όλα πάνε καλά, τότε μέσα στην εβδομάδα θα έρθω στην Ελλάδα για να δω τους ανθρώπους και να μιλήσουμε από κοντά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ