Ο Ραούλ έδωσε λεφτά για να σώσει την πρώτη ομάδα του - iefimerida.gr

Ο Ραούλ έδωσε λεφτά για να σώσει την πρώτη ομάδα του

Ο Ραούλ έδωσε λεφτά για να σώσει την πρώτη ομάδα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ραούλ, εκτός από σπουδαίος επιθετικός, απέδειξε πως είναι και μεγάλος άνθρωπος, με την δωρεά που έκανε για βοηθήσει την ομάδα που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του να συνεχίσει να υπάρχει.

Ο 35χρονος επιθετικός, ο οποίος έκλεισε την ευρωπαϊκή καριέρα του στην Σάλκε, έκανε δωρεά 4.000 ευρώ στην Σαν Κριστόμπαλ Ντε Λος Άντζελες, στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, πριν πάει στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης το 1990. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξέχασε την ομάδα από την οποία ξεκίνησε και την βοήθησε, όταν έγινε γνωστό πως χρειάζεται λεφτά για να συνεχίσει να υπάρχει.

«Επιβεβαιώνω πως τα χρήματα έχουν σταλεί και τα πάντα έχουν τακτοποιηθεί. Ο Ραουλ είναι πολύ σημαντικός γι' αυτή τη γειτονιά. Ωστόσο, του ζητάμε κάτι ακόμα, να έρθει εδώ μία μέρα για να τον αγκαλιάσουμε, να του μιλήσουμε και να θυμηθούμε τις παλιές μέρες», δήλωσε στην εφημερίδα «As» ο πρόεδρος της Σαν Κριστόμπαλ, Πέδρο Αλβάρες Ινιέστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ