Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μετά την σημερινή συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Η συνεδρίαση της Κ.Ο. έχει προγραμματιστεί για τις 11. Ο Αντώνης Σαμαράς θα ενημερώσει τους βουλευτές του γαλάζιου στρατοπέδου για τις επαφές που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ αναμένεται να κάνει και μία αποτίμηση στην πρόταση που είχε κάνει για συγκρότηση μιας κεντροδεξιάς, φιλοευρωπαϊκής συσπείρωσης.

Ο πρόεδρος του της ΝΔ -μετά και το αποτυχημένο αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαϊου- είχε κάνει έκκληση σε όλες τις φιλελεύθερες δυνάμεις εντός και εκτός Βουλής και απηύθυνε προκειμένου δημιουργηθεί ένα μεγάλο κεντροδεξιό μέτωπο.

Μιλώντας στην εκτελεστική γραμματεία του κόμματος του επισήμανε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για συναντήσεις και συνομιλίες επισημαίνοντας ότι είναι η ώρα να μπουν στην άκρη μικροεγωισμοί και μικροκομματικά συμφέροντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ