Ομπράντοβιτς: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» - iefimerida.gr

Ομπράντοβιτς: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Euroleague
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του final four της Κωνσταντινούπολης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα πολύ όμορφο final four. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε αρχικώς ο 52χρονος προπονητής, ενώ για την παρουσία πολλών Ελλήνων φιλάθλων παρά την οικονομική κρίση, τόνισε: «Όλοι μιλάνε για την κρίση στην Ελλάδα, όμως πιστεύω πως πολλές χώρες αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Για μας και τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό να έχουμε τους οπαδούς μας εδώ. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλοί που μας υποστηρίζουν και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα. Παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% για να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Αντιμετωπίζουμε μία πού δυνατή ομάδα και θα δώσουμε το 100% για να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ. Είχαμε δύο ήττες από την ΤΣΣΚΑ στην κανονική περίοδο. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν θα υποπέσουμε στα ίδια λάθη. Θα προσπαθήσουμε πολύ να φτάσουμε στον τελικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ