Μαθητές δημοτικού γύρισαν «σκληρό» πορνό - iefimerida.gr

Μαθητές δημοτικού γύρισαν «σκληρό» πορνό

Μεξικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρευνα έχουν ξεκινήσει ο αρχές στο Μεξικό, για τις συνθήκες υπό τις οποίες μαθητές της ΣΤ' Δημοτικού έφτιαξαν ένα πορνό βιντεάκι, μέσα σε άδεια αίθουσα του σχολείου τους, με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Η έρευνα επικεντρώνεται στο αν υπήρχαν ενήλικοι που με οποιοδήποτε τρόπο συμμετείχαν στη δημιουργία του βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται τρία αγόρια να κάνουν πρωκτικό και στοματικό σεξ, ενώ ένας τέταρτος μαθητής τούς βιντεοσκοπεί με κάμερα κινητού τηλεφώνου. Πάντως ξεκαθαρίζεται ότι δεν γυρίστηκε παρουσία δασκάλων.

Ο διευθυντής του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Καλκίνι όπου διαμένουν κατά πλειοψηφία Ινδιάνοι που έχουν τη φήμη των αυστηρών και απόλυτα συντηρητικών ανθρώπων, ανακοίνωσε στα τοπικά μίντια ότι οι μαθητές δεν θα αποβληθούν, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει να βλέπουν παιδοψυχολόγο.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν η μητέρα του ενός πρωταγωνιστή είδε το βίντεο στο διαδίκτυο και ενημέρωσε Αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ