Δούκισσα Νομικού: «Δεν υπολογίζω τους κακοπροαίρετους των media» - iefimerida.gr

Δούκισσα Νομικού: «Δεν υπολογίζω τους κακοπροαίρετους των media»

Δούκισσα: «Δεν υπολογίζω τους κακοπροαίρετους των media»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν χαρακτηριστεί κατά καιρούς «ανθρωποφαγικά», η Δούκισσα Νομικού ξεκαθάρισε, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ότι μαζί της υπήρξαν λιγότερο αιχμήρα απ' ότι θα περίμενε.

«Σκληρά δεν μου φέρθηκαν ποτέ. Νιώθω τυχερή γιατί οι άνθρωποι των ΜΜΕ, σε γενικές γραμμές, με αντιμετωπίζουν τρυφερά και ευγενικά. Εντάξει υπάρχουν και οι κακοπροαίρετοι, αυτοί που διασκεδάζουν ρίχνοντας λάσπη, όμως δεν τους υπολογίζω».

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις τηλεοπτικές αμοιβές, υπογραμμίζοντας ότι παρότι ουδέποτε έβγαλε πολλά χρήματα από την τηλεόραση, την χαροποιεί ότι μέσω αυτής υπήρξε ανεξάρτητη.

«Δεν δουλεύω πολλά χρόνια, ούτε παίρνω τις αμοιβές ορισμένων παρουσιαστών για να έχω ιδιαίτερη οικονομική άνεση. Από την άλλη, χαίρομαι που έχω καταφέρει από μικρή ηλικία να είμαι αυτόνομη και να μην επιβαρύνω οικονομικά τους γονείς μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ