Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με σποραδικές βροχές και καταιγίδες - iefimerida.gr

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με σποραδικές βροχές και καταιγίδες

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με σποραδικές βροχές και καταιγίδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σκοτεινιάζει» σήμερα, Τετάρτη, ο καιρός με μικρή πτώση θερμοκρασίας, ενω θα υπάρξουν βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Αναλυτικότερα, για τη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι βροχερός και ειδικά στην κεντρική και Ανατολική Μακεδονία θα παρουσιαστούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ενω στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία:γενικά θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου ενω στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται νεφελώδης. Συγκεκριμένα στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ενω στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα γίνουν πιο πυκνές, ενω η θερμοκρασί θα κυμανθεί απο 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα γίνουν πιο πυκνές στα βόρεια ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως το απόγευμα ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη

Για αύριο Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει φθινοπωρινός ενω η θερμοκρασία δε θα προυσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Πιο συγκεκριμένα στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και το βορειοδυτικό Αιγαίο θα εμφανιστούν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παραμείνει αρχικά γενικά αίθριος, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ