Στην Αχαΐα αναζητούν τους δράστες που γάζωσαν με σφαίρες τους αστυνομικούς - iefimerida.gr

Στην Αχαΐα αναζητούν τους δράστες που γάζωσαν με σφαίρες τους αστυνομικούς

Στην Αχαΐα αναζητούν τους δράστες που γάζωσαν με σφαίρες τους αστυνομικούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Αχαΐα προκειμένου να εντοπίσει τους τρεις κακοποιούς, οι οποίοι μαζί με συνεργούς τους χθες το απόγευμα μετά ληστεία σε τράπεζα στην Καλαμάτα πυροβόλησαν κατά αστυνομικών προκειμένου να γλιτώσουν τις χειροπέδες.

Από την ένοπλη συμπλοκή τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, τρεις αστυνομικοί και ένας από τους δράστες. Οι δυο εκ των αστυνομικών, οι οποίοι τραυματίστηκαν πιο σοβαρά, μεταφέρθηκαν αργά το βράδυ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας ενώ οι άλλοι δυο τραυματίες παρέμειναν για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται πως χθες το πρωί δύο κακοποιοί εισέβαλαν στην Εμπορική Τράπεζα της Καλαμάτας και με την απειλή καλάσνικοφ αφαίρεσαν από τα ταμεία περίπου 90.000 ευρώ. Αν και τράπηκαν σε φυγή, λίγη ώρα αργότερα δύο αστυνομικοί κατόρθωσαν να εντοπίσουν έναν από τους δράστες ο οποίος υπέδειξε το κρησφύγετο του συνεργό του.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν και το δεύτερο δράστη, αλλά μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα δέχθηκαν καταιγισμό πυρών από καλάσνικοφ.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της συμπλοκής να τραυματιστούν οι τρεις αστυνομικοί και ένας εκ των δραστών.

Τρεις συνεργοί τους κατάφεραν να διαφύγουν και λίγα μέτρα μακρύτερα ακινητοποίησαν οδηγό διερχόμενου οχήματος με το οποίο τράπηκαν σε φυγή.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ