Έκανε βόλτα σε πάρκο και τραυματίστηκε από... βέλος! - iefimerida.gr

Έκανε βόλτα σε πάρκο και τραυματίστηκε από... βέλος!

Μόσχα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τυχερός μέσα στην ατυχία του είναι ένας πατέρας, ο οποίος ενώ έκανε βόλτα σε πάρκο της Μόσχας παρέα με τις δύο κόρες του, χτυπήθηκε στο λαιμό από «αδέσποτο» βέλος.

Το μήκους 50 εκατοστών βέλος, το οποίο διαπέρασε το λαιμό του 38χρονου Κόνσταντιν Μίγιακους, πιστεύεται ότι προήλθε από μέλος της ακαδημίας τοξοβολίας που έκανε προπόνηση εκεί κοντά.

Ο 38χρονος, ο οποίος διατήρησε τις αισθήσεις του, κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι ήταν ιδιαίτερα τυχερός, καθώς αν το βέλος τον χτυπούσε λίγα εκατοστά πιο δεξιά ή πιο αριστερά, θα τρυπούσε αρτηρία, ενώ μπορούσε να τον πετύχει και στο κεφάλι.

Τελικά, ο Μίγιακους υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του βέλους και αυτή τη στιγμή αναρρώνει, όντας καλά στην υγεία του, ενώ το χτύπημα δεν του προκάλεσε κάποια μόνιμη βλάβη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ