Αυτός ο ληστής τα έβαλε με το λάθος άνθρωπο - iefimerida.gr

Αυτός ο ληστής τα έβαλε με το λάθος άνθρωπο

ληστής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κινήσεις βγαλμένες από ταινία δράσης αφόπλισε το ληστή που μπήκε στο σπίτι του ένας οικογενειάρχης, ο οποίος τον έκανε ασήκωτο από το ξύλο, καθώς ήταν εκπαιδευμένος στις πολεμικές τέχνες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην αστυνομία ο Ντέιβιντ Τζένινγκς, ενώ κοιμόταν ένιωσε ότι κάποιος βρισκόταν δίπλα του. Άνοιξε τα μάτια, και στο αχνό φως που έμπαινε στο δωμάτιο από το δρόμο είδε έναν άντρα να στέκεται από πάνω του και να τον απειλεί με την καραμπίνα που ο Τζένινγκς είχε κρυμμένη κάτω από κρεβάτι.

«Εφόσον ήταν η καραμπίνα μου, ήξερα ότι ήταν γεμάτη και άρα έπρεπε να δράσω πολύ γρήγορα για να προστατέψω τη σύζυγό μου, που κοιμόταν δίπλα μου, και τα τρία παιδιά μου που βρίσκονταν στο τέλος του διαδρόμου. Μόλις μου ψιθύρισε 'μην κουνηθείς' όλα λειτούργησαν μηχανικά μέσα μου, ήταν σαν να μην όριζα το σώμα και τις κινήσεις μου», είπε ο άντρας.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, ο Τζένινγκς πετάχτηκε όρθιος, έπιασε με το ένα χέρι την καραμπίνα και με το άλλο ακινητοποίησε καράτε-style το ληστή, ρίχνοντάς τον στο πάτωμα. Στη συνέχεια, αφού τον χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι για να τον ζαλίσει, έκατσε πάνω του και με τα πόδια του του έσφιγγε το λαιμό, μέχρι να έρθει η αστυνομία που κάλεσε η σύζυγός του, η οποία εν τω μεταξύ είχε ξυπνήσει.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, πήγαν να περάσουν χειροπέδες στον Τζένινγκς, νομίζοντας ότι αυτός είναι ο εισβολέας, κρίνοντας από το θέαμα που αντίκρισαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ