Με άνεση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τέλικο του Τσάμπιονς Λιγκ - iefimerida.gr

Με άνεση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τέλικο του Τσάμπιονς Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε με άνεση το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League που θα γίνει στις 28 Μαΐου στο Γουέμπλεϊ κερδίζοντας τη Σάλκε με 4-1. Με πρωταγωνιστές τους αναπληρωματικούς Αντερσον και Γκίμπσον, η Γιουνάιτεντ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Γερμανού

Το μυαλό βέβαια της Γιουνάιτεντ ήταν στο επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα με την Τσέλσι, που θα κρίνει ουσιαστικά και το πρωτάθλημα. Ο Φέργκιουσον, έκανε εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Η Σάλκε ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ προσεκτικά και στην επίθεση στηρίχθηκε κυρίως στις επελάσεις του Φαρφάν, στην εμπειρία του Ραούλ και την ποιότητα του Χουράδο, με τον Περουβιανό να κάνει το πρώτο σουτ του αγώνα και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Το παιχνίδι στα πρώτα 20' παιζόταν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τους «κόκκινους διάβολους» να βρίσκουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο όσο περνούσε η ώρα και να απειλούν με ατομικές ενέργειες.

Τα γκολ για τους "Κόκκινους Διάβολους" πέτυχαν οι Βαλέντσια, Γκίμπσον και από δύο ο Άντερσον, ενώ για τη Σάλκε είχε μειώσει ο Χουράδο.

Το σφύριγμα της λήξης έστειλε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία άτυπη ρεβάνς του τελικό του 2009 απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ