Συνεχίζεται η καλοκαιρία και την Τρίτη - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η καλοκαιρία και την Τρίτη

Συνεχίζεται η καλοκαιρία και την Τρίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλός θα είναι ο καιρός την Τρίτη με την θερμοκρασία να μην σημειώνει ιδιαίτερη μεταβολή, με τις νεφώσεις ωστόσο να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλά σημεία της χώρας.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα είναι πιο πυκνές και πιθανώς στα βόρεια ορεινά του νομού να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη και κατά τόπους στα υπόλοιπα κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ