Παπαδήμος: «Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού» - iefimerida.gr

Παπαδήμος: «Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού»

Λουκάς Παπαδήμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην ανάγκη να μην εγκαταλείψει η χώρα την μεταρρυθμιστική προσπάθεια, υπογράμμισε ο απερχόμενος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού», υπογράμμισε στην κατακλείδα της δήλωσής του ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, τον οποίο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο κ. Παπαδήμος τόνισε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι «η κυβέρνηση συνεργασίας είχε συγκεκριμένο έργο, το οποίο έφερε εις πέρας».

Ο κ. Παπαδήμος επεσήμανε ότι «έχουμε διανύσει ένα μεγάλο μέρος για την εξυγίανση της οικονομίας και την βιώσιμη ανάπτυξη και έχει μεγάλη σημασία να εξασφαλισθεί η σταθερότητα η εμπιστοσύνη και η αλληλεγγύη προκειμένου να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια για την ανόρθωση της οικονομίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ