Αθώες οι ομάδες στην Τουρκία για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες - iefimerida.gr

Αθώες οι ομάδες στην Τουρκία για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες

Αθώες οι ομάδες στην Τουρκία για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αθώωσε και τις 16 ομάδες που αντιμετώπιζαν κατηγορίες για την φερόμενη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Η ομοσπονδία έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος για να τιμωρηθούν οι ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η περυσινή πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε, που είχε αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της εμπλοκής της στην εν λόγω υπόθεση, ενώ τιμωρήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές με τριετή αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Συνολικά 93 άτομα κατηγορούνται,ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται παίκτες, προπονητές και ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, βρίσκονται σε δίκη στα πολιτικά δικαστήρια με την κατηγορία πως συμμετείχαν στο στήσιμο αγώνων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Η απόφαση της ομοσπονδίας μπορεί να επηρεάσει την ετυμηγορία στην εν εξελίξει δίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ