Ο αρραβωνιαστικός της Άνιστον ανέβαλε το γάμο τους-Και πάλι φταίει η Τζολί - iefimerida.gr

Ο αρραβωνιαστικός της Άνιστον ανέβαλε το γάμο τους-Και πάλι φταίει η Τζολί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που γράφτηκε σχετικά με το τρίγωνο Τζολί-Πίτ-Άνιστον θέλει την τελευταία να είναι σίγουρη ότι η Τζολί ανακοίνωσε τον γάμο της φέτος, για να της χαλάσει το δικό της. Μέχρι που πήρε ο Τζάστιν Θερό την κατάσταση στα χέρια του και της είπε ότι τον αναβάλουν επ' αόριστον.


'Αυτή υποτίθεται ότι θα ήταν η μεγάλη χρονιά για την Τζεν. Η χρονιά που θα έδειχνε σε όλο τον κόσμο πόσο ευτυχισμένη είναι. Εκείνη και ο Τζάστιν κανόνιζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο τους, όταν η Τζεν έμαθε ότι ο Μπραντ και η Αντζελίνα σκοπεύουν επίσης να παντρευτούν φέτος.

Κάτι που πιστεύει με όλη την καρδιά της ότι έγινε επίτηδες, για να χαλάσει ο δικός της. Και αυτό την έχει θυμώσει όσο δεν φαντάζεσαι', δηλώνει πηγή κοντά στο ζεύγος σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού.

Το οποίο προσθέτει ότι η Άνιστον κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει ασταμάτητα όταν έμαθε τα νέα για τον γάμο του πρώην της.

Κάπου εδώ ο Τζάστιν φαίνεται να της είπε ότι δεν έχει νόημα να παντρευτούν μέχρι να συνέλθει και να σταματήσει να ασχολείται με την ζωή των άλλων.

Η αλήθεια είναι ότι, το αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι αληθινό ή όχι, θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Και ότι όντως το timing των δυο γάμων να προκύπτουν την ίδια χρονική περίοδο, μέσα στο καλοκαίρι, είναι όντως λίγο περίεργο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ