Εδωσαν 200.000 ευρώ σε τσιγγάνους για να μοιράσουν ψηφοδέλτια - iefimerida.gr

Εδωσαν 200.000 ευρώ σε τσιγγάνους για να μοιράσουν ψηφοδέλτια

Εδωσαν 200.000 ευρώ σε τσιγγάνους για να μοιράσουν ψηφοδέλτια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά συνολικά άτομα συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής από αστυνομικούς για παραβάσεις του εκλογικού νόμου σε συνοικία τσιγγάνων στην Ξάνθη. Μάλιστα από τις έρευνες των Αρχών εντοπίστηκαν τρία άτομα να μοιράζουν σε τέσσερις τσιγγάνους ψηφοδέλτια αντί χρηματικού αντιτίμου.

Σύμφωνα με το ethraki.com οι συλληφθέντες θα διοχέτευαν τα ψηφοδέλτια σε ψηφοφόρους του οικισμού όπου διαμένουν στην Ξάνθη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν βιβλίο στην οικία του ενός εκ των τεσσάρων τσιγγάνων στο οποίο σημειώνονταν ονόματα ψηφοφόρων, αυτοκίνητα με πινακίδες κυκλοφορίας αλλά και φυσικά πρόσωπα, δίπλα στα οποία αναγράφονταν ποσά και αντίστοιχες δαπάνες για καύσιμα και λοιπά.

Μάλιστα ο ένας από τους συλληφθέντες φέρεται πως ομολόγησε ότι το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ ήταν το αντίτιμο το οποίο έδωσαν στενοί συνεργάτες πρωτοκλασάτου στελέχους μεγάλου ελληνικού κόμματος που λειτουργούσαν για λογαριασμό του, ώστε να διανεμηθεί μαζί με τα ψηφοδέλτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ